#100Verhalen: Eelco de Lange – vrijwilliger bij Interactie Sportbedrijf Ermelo

Als je zelf heel erg van sporten houdt en vele sporten hebt beoefend, klinkt het misschien wel heel logisch om vrijwilligerswerk te gaan doen bij Interactie Sportbedrijf. De organisatie die mensen in beweging brengt. Wat Eelco daar allemaal doet, lees je in zijn verhaal.

 

Eelco is onze sportfanaat uit Ermelo. Zo omschrijft Interactie Sportbedrijf hem. Altijd vrolijk en in voor een praatje. Bewegen is wat hem inspireert en hij houdt enorm van sport. En als we Eelco hiernaar vragen, kan hij zich volledig vinden in deze omschrijving. “Ik ben postbode in het dagelijks leven en dan ben ik ook de hele dag aan het bewegen.” Naast het zelf sporten, vindt hij anderen laten bewegen geweldig. En laat dat nu net het motto van Interactie Sportbedrijf zijn! “Ik help vaak bij buurtsportfestijnen. Dan help ik kinderen met beweegactiviteiten of ik help met opbouwen en afbreken van de speelmaterialen. En ik mag ook weleens zelf meedoen!”, lacht Eelco.

 

Interactie Sportbedrijf is blij met zo’n enthousiaste vrijwilliger. Eelco komt altijd langs om te helpen als hij weet dat er een sportevenement is. En naast de vele sportfestijnen heeft Eelco ook geholpen met de Ermelose Sportverkiezing. Hij deelde daar de prijs uit voor vrijwilliger van het jaar, hoe kan het ook anders!

 

Interactie Sportbedrijf is nog op zoek naar sportmaatjes! Voor meer informatie neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Ermelo, 0341-551678 of steunpuntvrijwilligerswerk@welzijnermelo.nl of kijk voor meer en andere vrijwilligersvacatures op https://www.welzijnermelo.nl/diensten/vacaturebank/