#100Verhalen: Yvonne Depenbrock – vrijwilliger bij de Zorggroep Noord West Veluwe

Van bingo en spelletjes, tot maaltijden verzorgen en gymnastiek. Yvonne is als vrijwilliger van de Zorggroep Noord West Veluwe van alle markten thuis! En alles wat ze doet, doet ze met liefde. Lees hier het verhaal van Yvonne..

 

Ruim 11 jaar geleden is Yvonne gestart bij de Zorggroep Noord West Veluwe. Eerst op de dagbesteding in Harderwijk en inmiddels met veel plezier bij de IJsvogel en Amaniet. Ze helpt bij de maaltijden en de bingo, maar ook verzorgt ze gym en doet ze spelletjes met bewoners.

 

Als je altijd met een glimlach weer naar huis gaat, dan kan het niet anders dat je op de goede plek zit in je vrijwilligerswerk. “De bewoners zijn zo dankbaar zegt Yvonne. En als ik er niet ben, vragen ze waar ik blijf”.
Yvonne doet haar vrijwilligerswerk vanuit haar hart en vindt het fijn om wat te kunnen betekenen voor de bewoners en om ze extra aandacht te geven. Met recht een trotse vrijwilliger!

 

Wil je net als Yvonne ook betekenisvol zijn voor anderen? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Ermelo, 0341-551678 of steunpuntvrijwilligerswerk@welzijnermelo.nl of kijk voor meer en andere vrijwilligersvacatures op https://www.welzijnermelo.nl/diensten/vacaturebank