Empowermenttraining Jongeren

Het kan zijn dat uw zoon of dochter zich niet prettig voelt bij mensen die hij of zij niet goed kent. Uw kind voelt zich dan gespannen of weet niet goed hoe iets aan te moeten pakken. Ook kan uw kind bang zijn om negatief beoordeeld te worden. Door deze onzekerheid kan uw zoon of dochter zich anders voordoen dan zij zijn.
Als uw kind gepest wordt kan dit ook op een vervelende invloed hebben op: het gevoel, denken en gedrag.

Empowerment  is een ander woord voor zelfvertrouwen en zelfsturing, dat wil zeggen dat je zelf regie ervaart over je leven. Je ben in staat je eigen keuzes te maken, je kunt je grenzen aangeven en durft nee te zeggen.
Door de Empowermenttraining kan uw kind gericht werken aan zijn of haar zelfvertrouwen en zelfsturing, waardoor hij of zij beter in staat is zelf richting te geven aan het leven.

 

Het volgen van een training kan zinvol zijn als uw kind moeite heeft met:
-Weinig zelfvertrouwen heeft in het omgaan met anderen of in eigen vaardigheden
-Niet goed met kritiek kan omgaan
-Negatieve gedachten heeft
-Weinig initiatief toont
-Bang is fouten te maken
-Veel conflicten ervaart of deze probeert te voorkomen
-Zichzelf niet echt laat zien, zich anders voordoet
-Gepest wordt

 

Het doel is het verhogen van je individuele niveau van Empowerment om beter in staat te zijn voor jezelf (op een effectieve manier) op te komen en eigen keuze durven en kunnen maken, meer in staat zijn richting te geven aan je eigen leven.

 

Denkt u na het lezen dat deze training goed bij uw zoon of dochter past, of wilt u meer weten dan kunt u altijd contact opnemen met Monique Tuns voor een vrijblijvend gesprek.
De training wordt gratis aangeboden door Welzijn Ermelo aan jongeren in samenwerking met het CJG.

 

Meer info?

Monique Tuns
Welzijn Ermelo
06 46 89 30 21
Monique.tuns@welzijnermelo.nl