Gezellige inloop voor Jonge Mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn van harte welkom om op elke tweede week van de maand op woensdagmiddag en donderdagavond gratis deel te nemen aan de gezellige inloop.

Vaak wordt bij mantelzorg gedacht dat alleen volwassenen mantelzorg geven. Echter kinderen tussen 6-23 jaar die langdurig thuis te maken hebben met zorg voor ziekte of beperking van gezinslid of hun naasten worden jonge mantelzorgers genoemd.

 

Deze kinderen groeien op met zorg thuis, zorg die vanuit een natuurlijke wijze is ontstaan en gegroeid. Deze kinderen ontwikkelen zich met een zorg thuis. Begrip en erkenning is van groot belang in ontwikkeling van kind en geeft hierdoor mogelijk ook meer ruimte voor balans om de zorg goed en gezond te blijven continueren.

 

Welzijn Ermelo is gestart met nieuw project  voor Jonge Mantelzorgers ”inloop JMZ”.

 

Jonge mantelzorgers van 12 jaar en jonger, zijn van harte welkom om op elke tweede week van de maand op woensdagmiddag (14:00 – 16:00 uur) deel te nemen. Voor jonge mantelzorgers ouder dan 12, is er de gelegenheid om op donderdagavond (19:00 – 20:30 uur)  deel te nemen aan gezellige inloop voor Jonge mantelzorgers.

Deelname is gratis  en koffie/thee of frisdrank tegen betaling.

Voor meer informatie kan contact gezocht worden met  Lisanne, telefoon 0341 567000.