Helpende handen i.v.m. Coronavirus: hulp nodig of bieden?

Door de verspreiding van het coronavirus zijn er maatregelen getroffen waardoor inwoners van Ermelo tegen ongemak in hun dagelijks leven aan lopen of genoodzaakt zijn thuis te blijven. Er zijn overal in het land initiatieven van burgers gaande.

Ook in Ermelo is men bereid om iets voor een ander te doen! Welzijn Ermelo heeft in overleg met de gemeente het voortouw genomen om u een helpende hand te bieden om met elkaar in contact te komen. Dit schrijven met kaart (download hier) kunt u hierbij als
hulpmiddel gebruiken. Hierin staan ook de reeds bestaande initiatieven. Wij willen het initiatief vooral bij u als inwoners van Ermelo laten, maar indien nodig zijn wij op de achtergrond bereikbaar voor vragen en advies.

 

Een buur en/of dorpsgenoot helpen?
Doe deze kaart bij buren/dorpsgenoten in de brievenbus en geef aan wie u bent en waarmee u kunt en wilt helpen.

 

Hulp nodig?
U loopt door de huidige situatie vanwege het coronavirus tegen ongemakken aan die u niet direct zelf op kunt lossen en u weet niet wie u hierbij om hulp moet vragen? Doe deze kaart bij buren in de brievenbus. Mogelijk kunnen zij u helpen, of met u
meedenken. Als ook dat geen oplossing is dan kunt u contact opnemen met de hulpdienst van Welzijn Ermelo dan denken wij graag met u mee. Ook kunt u de bijgevoegde rode hulpkaart voor uw raam zetten als u de kaart niet bij de buren kan afleveren. Wanneer u de rooie kaart duidelijk voor uw raam zet, kunnen uw buren zien dat u hulp nodig heeft.

 

Van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur bereikbaar via hulpdienst@welzijnermelo.nl en telefonisch te bereiken op woensdagochtend en vrijdagochtend via 0341 – 551678.