Huttenbouwfeest 19 t/m 22 aug. 2019 | Inschrijving gesloten | Vrijwilligers gezocht

Huttenbouwfeest Ermelo 19 t/m 22 augustus 2019, er kan niet meer ingeschreven worden. Wel worden er nog vrijwilligers gezocht!

Wat is het?

Het concept van het huttenbouwfeest is dat Ermelose kinderen (van de basisschool groepen 3 t/m 8) in 3 dagen samen met elkaar hutten gaan bouwen van pallets en deze beschilderen met verf. Ook zullen er dagelijks sportactiviteiten aangeboden worden. Het huttenbouwfeest organiseren we, omdat we vinden dat er weinig aanbod is voor de kinderen in de 6 weken durende zomervakantie. Het doel van het huttenfeest is een goede tijd beleven, samenwerken en de creativiteit van de kinderen stimuleren. Het huttenbouwfeest zal gegarandeerd een feest worden voor jong en oud. Inschrijven kan ondertussen niet meer.

 

Schema

Het eerste Ermelose huttenbouwfeest zal worden uitgevoerd op het parkeerterrein bij sportcentrum Calluna. Het rooster van het huttenbouwfeest ziet er als volgt uit:

Maandag 19/8 Opbouw terrein huttenfeest
Dinsdag 20/8 Uitvoering huttenfeest 9:30-15:30
Woensdag 21/8 Uitvoering huttenfeest 9:30-15:30
Donderdag 22/8 Uitvoering huttenfeest/afbouw 9:30-14:00 / 15:00-21:00

 

De inschrijving is gesloten!

Vrijwilligers gezocht!

Het voor ons niet haalbaar om dit prachtige feest zonder hulp en handjes uit te voeren, hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig die ons ondersteunen bij de uitvoering van het 1e HUTTENBOUWFEEST IN ERMELO! Inschrijven kan hier (bovenste 5 vacatures)! Wij zijn opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons  4 geweldige dagen kunnen helpen. Er zullen verschillende taken zijn waar wij ondersteuning bij nodig hebben zoals:

Verkeerregelaar: We zullen mensen nodig hebben die bij het brengen en ophalen van de kinderen de auto´s wijzen waar ze mogen parkeren en hoe ze in en af moeten rijden. En de kinderen moeten verwezen worden naar waar ze de fietsen mogen plaatsen.

Aanmelding/afmelding: De kinderen die meedoen aan het huttenfeest moeten zich elke dag aan- en afmelden bij de aanmeldtafel, zodat we goed weten wie er op ons terrein aanwezig is.

Verzorging lunch/ catering : We zullen vrijwilligers nodig hebben die met aangeleverde producten een lunch in elkaar willen zetten voor alle vrijwilligers en stagiairs die helpen in de uitvoering van het huttenbouwfeest. Ook zullen we iemand nodig hebben die gedurende de dagen koffie/thee/etc. wil verzorgen en rondbrengen aan alle vrijwilligers en stagiairs.

Opbouw/afbouw: Voor de opbouw/afbouw van het huttenbouwfeest terrein zullen we ook een aantal sterke vrijwilligers nodig hebben.

Begeleiden mas-stagiairs: Vanuit middelbare school Groevenbeek zullen er ongeveer 25 stagiairs helpen bij de opbouw/afbouw en uitvoering van het huttenbouwfeest. Deze maatschappelijke stagiairs moeten ondersteund en aangestuurd worden.

 

Het liefst zoeken wij vrijwilligers die alle 4 de dagen aanwezig kunnen zijn, of in ieder geval de dinsdag, woensdag en donderdag. Dit zodat we het huttenbouwfeest kunnen uitvoeren met een vast team. We willen dan ook graag weten of het mogelijk is om alle dagen aanwezig te zijn, zo niet dan zullen we kijken wat er mogelijk is. Uiteraard zal er voor het vrijwilligerswerk ook iets tegenover staan. Hiervoor zullen we na het huttenbouwfeest nog iets voor gaan organiseren. Inschrijven kan hier (bovenste 5 vacatures)!

 

Hopelijk ben je net zo enthousiast, als dat wij zijn over het komende eerste huttenbouwfeest van Ermelo, want zonder vrijwilligers kan een feest zoals dit niet bestaan.

 

Heb je nog verdere vragen of is er iets onduidelijk stuur dan gerust een mail naar Monique Tuns!