NAH – Café (Niet Aangeboren Hersenletsel)

Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen vanaf woensdaglotgenoten ontmoeten in het NAH-café in Ermelo. De avonden staan in het teken van ontmoeting en contact in een gezellige en rustige omgeving.

Bezoekers kunnen nieuwe contacten aanknopen, samen iets drinken en ervaringen uitwisselen. Daarnaast heeft iedere avond een eigen thema. Het NAH-café is een initiatief van MEE Veluwe, Welzijn Ermelo en InteraktContour. De toegang is gratis en introducés zijn welkom.

 

Het NAH-café is bedoeld voor volwassenen die hebben moeten leren leven met NAH. Niet Aangeboren Hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval,  chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

 

In 2019  zijn de bijeenkomsten op de volgende data: 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni.  Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur.

 

Aanmelden voor het NAH-café kan door een e-mail te sturen naar Manon Liest. m.liest@meeveluwe.nl Bellen mag ook naar telefoonnummer 06-30997189