Seniorenbeurs

Dit jaar organiseert Welzijn Ermelo, samen met de gemeente Ermelo en het Alzheimer Café, voor de eerste keer in Ermelo de seniorenbeurs. Bent u geïnteresseerd in vitaal ouder worden? Dan is deze beurs wat voor u!

Woensdag 3 april 2019, IJsbaanweg 45, Baanveger, Welzijn Ermelo 14:00 – 17:30 uur

 

Er zijn verschillende standhouders aanwezig, waaronder UWOON, Zorgoutlet Ermelo, Ergotherapie, Ermelo Vitaal, het Beweegloket, het WMO loket. U kunt daar informatie krijgen over onder andere langer thuiswonen, veiligheid in en om het huis, hoe blijf ik in contact met anderen, zo lang mogelijk actief blijven en gezond eten en koken.

 

Belangrijke ingrediënten deze middag zijn: informatie, proeven, testen en ontmoeting. U kunt meedoen aan een schaaksimultaan, er is een Zumba-fitness demonstratie en u kunt genieten van een optreden van het shantykoor ‘Ermeluiden’.

 

En heeft u kleinkinderen? Neem ze gerust mee! Voor hen is er van alles te doen in de gezellige knutselhoek, zoals kleuren, schminken en een ballontovenaar.

 

De entree is gratis. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Tijdens deze middag is er voor een klein prijsje, een kopje koffie, thee of fris te krijgen en aan het einde van de middag is er heerlijke soep.