Wandelen door de seizoenen voor (ex)mantelzorgers

A.s. donderdag 21 juni is er weer een mantelzorgwandeling door de seizoenen van 10:30 -12.00 uur. Vanaf 10.30 uur verzamelen bij locatie Pinel, Raadhuisplein 8, onder genot van kopje koffie. De wandeling start om 11:00 uur.

Deze activiteit wordt georganiseerd door het Servicepunt Mantelzorg van Welzijn Ermelo wederom “Wandelingen door de seizoenen” speciaal voor (ex)mantelzorgers. Middenin het centrum van Ermelo bij Pinel “de Inloop” Raadhuisplein 8 vanuit Welzijn Ermelo kunnen (ex)mantelzorgers vanaf 10:30 uur op vrijblijvende informele wijze een lekkere kop koffie of thee drinken en daarna rond 11:00 uur aansluiten voor een leuke wandeling. Al lopend treft u contacten die weten wat het betekent te zorgen voor een naaste. Rond 12 uur is deze activiteit afgerond.
Gezelligheid, begrip, beweging ,luchtje scheppen en indien voor u wenselijk, ervaringen delen en uitwisselen kunnen u ertoe zetten om mee te doen. De winter-, lente-, zomer- en herfst wandeling worden georganiseerd op de eerste donderdagochtend van het nieuwe seizoen.

 

 

Voor opgave of informatie kunt u mailen naar: mantelzorg@welzijnermelo.nl onder vermelding van ‘Wandeling door de seizoenen’ of bellen met 0341 567 000.
Kunt u degene die u verzorgt niet alleen achterlaten?
Bel dan zo spoedig mogelijk naar het Servicepunt Mantelzorg Ermelo. Wij kunnen dan samen kijken of er een mogelijke oplossing is zodat u met een gerust hart kunt wandelen en degene die u verzorgt ook een fijne ochtend heeft.