Welzijn Ermelo in coronatijd

Wat kunt u verwachten van WE tijdens de coronacrisis? U vindt het op deze pagina.

Lees meer

Welzijn Ermelo en de maatregel

 

Voor iedereen blijven de basisregels van kracht: 1,5 meter afstand houden, drukte vermijden, zoveel mogelijk thuis werken, vaak handen wassen, en thuisblijven bij verkoudheidsklachten. Voor Welzijn Ermelo blijven deze basisregels uiteraard ook gelden.

Lees hier ons protocol

 

Welzijn Ermelo en openstelling van de panden

De panden op het Raadhuisplein 8 (Pinel) en de IJsbaanweg 45 (Baanveger) zijn beide geopend tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 14:00 en 16:00 uur van maandag t/m vrijdag, waarin de huidige maatregelen van het RIVM de leidraad zijn. Dit kan betekenen dat er niet altijd voldoende ruimte is om iedereen binnen te kunnen laten. Volg altijd de regels van het personeel op in deze. Enkele activiteiten zullen tevens weer plaats gaan vinden.

 

Het jongerencentrum (Plaza) aan het Raadhuisplein 10 blijft vooralsnog gesloten.

 

Het maatschappelijk werk heeft reeds de inloopspreekuren hervat; elke maandag en donderdag van 8:30 tot 9:30 uur, Stationsstraat 118 (ingang Raadhuisplein 12). Indien u een afspraak kunt inplannen , heeft dat de voorkeur. Bij het bezoeken van onze inloopspreekuren dient u eerst aan te bellen.

 

Medewerkers van WE werken nog zoveel mogelijk ‘op afstand’ met telefoon, mail en beeldbellen. (Advies)gesprekken met de sociaal werkers, kunnen wel doorgaan! Als het wenselijk is, kan een afspraak op een WE-locatie gemaakt worden. Daarbij gelden de voorzorgsmaatregelen dat er gebruikt gemaakt wordt van de corona-schermen, handalcohol, en vooraf de gezondheid-check gedaan wordt (zie ook protocol).

 

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met een medewerker van Welzijn Ermelo. Dat kan ook wanneer u zich zorgen maakt over iemand in uw omgeving.
WE is sowieso telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur op 0341 567 000 en via de mail: info@welzijnermelo.nl

 

De Hulpdienst, (o.m. voor hulp bij boodschappen) is telefonisch bereikbaar op woensdagmorgen en vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur op 0341 551 678
en via de mail: hulpdienst@welzijnermelo.nl

 

 

Receptie Welzijn Ermelo Receptionist 0341-567000

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Receptie Welzijn Ermelo .

Email Receptie Welzijn Ermelo

Vragen over onze dienstverlening en activiteiten in de coronatijd?

Neem dan contact op met onze receptie tussen 9:00 en 12:00 uur via 0341 567 000, mailen kan ook naar info@welzijnermelo.nl