Welzijn Ermelo helpt bij belastingaangifte

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen. Dat betekent dat de belastingaangifte er weer aankomt. Heeft u moeite met het invullen van uw aangifte? Dan kunt u bij Welzijn Ermelo terecht. Een team van deskundige vrijwilligers staat voor u klaar om u te helpen.

Let op:

Gezien de laatste ontwikkelingen zijn alle locaties van WE sinds vrijdagmiddag 13 maart gesloten.

Inwoners van Ermelo die al een afspraak gepland hadden staan hebben wij allemaal proberen te bereiken om te melden dat deze geannuleerd worden tot in ieder geval 6 april/nader bericht.

 

  • Hebt u iemand anders binnen uw netwerk die u kan helpen, schakel deze hulp dan in
  • Na 6 april leggen we opnieuw telefonisch contact
  • Eventueel kunt u de belastingdienst benaderen voor uitstel van uw aangifte

 

De belastinghulp is gratis en bedoeld voor mensen met een laag tot minder hoog inkomen en vermogen. De inkomensgrens voor alleenstaanden is € 25.000,-. Het totaal eigen vermogen van een alleenstaande mag maximaal € 30.000,- zijn. De inkomensgrens voor gehuwden of samenwonenden (gezamenlijk) is € 35.000,- en het vermogen maximaal
€ 60.000,-

De inkomens vindt u op de jaaropgaven. Bij het maken van een afspraak wordt onder andere gevraagd naar de hoogte van het inkomen. Aangifte kan alleen met behulp van een persoonlijke DigiD-code. U kunt deze zelf aanvragen via www.digid.nl. Wij kunnen u daarbij helpen als dat nodig is.

Om u aan te melden voor hulp bij uw aangifte kunt u terecht bij:

Kim Straatman, Welzijn Ermelo
Raadhuisplein 8
3851 NT Ermelo
Telefoon: 0341-567000 of 0341-551678

Email:  Kim.straatman@welzijnermelo.nl