Het Financieel Café Ermelo

In het Financieel Café kunnen mensen terecht met allerlei vragen over geldzaken en administratie.

Tijdens de gebruikelijke tijden is het Financieel Café nu per e-mail, telefoonnummer en Whatsapp bereikbaar voor uw financiële en administratieve vragen! U kunt ook op afspraak langskomen binnen de aangegeven momenten hieronder.

 

Maandagavond: 18.30 uur – 20.00 uur
Vrijdagochtend: 10.00 uur – 12.00 uur

Locatie: Raadhuisplein 6.

We werken voorlopig nog op afspraak.

Berichten worden zo spoedig mogelijk beantwoord.

 

Bereikbaar via:
E-mail: financieelcafe@vw.welzijnermelo.nl
Telefoon & Whatsapp: 06 8201 9703

 

Het Financieel Café wordt gerund door de vrijwilligers van Zorgdat, Welzijn Ermelo, Schuldhulpmaatje en Humanitas. Zij zijn hiervoor getraind en kunnen direct helpen bij het invullen van formulieren of het aanvragen van toeslagen en/of kwijtscheldingen. Ook helpen zij met het lezen van moeilijk te begrijpen brieven, die u soms krijgt van uitkerende instanties of de belastingdienst. Het Financieel Café is gericht op actie! Er zijn computers en telefoons aanwezig en als het nodig is, wordt er direct telefonisch contact gelegd of gemaild met de verantwoordelijke personen.

 

Schulden

Het financieel café is er voor iedereen, die moeite heeft met zijn/haar geldzaken. Voor sommigen zal één bezoek aan het café genoeg zijn. Voor anderen is het misschien wel handig om elke maand even binnen te lopen om de ontvangen post door te nemen of betalingen te doen via het internet. Ook mensen met schulden zijn van harte welkom. De medewerkers van het financieel café hebben daar ervaring mee en helpen hen op weg naar een oplossing. Een bijzonder café dus, waar hulp en koffie gratis zijn!

 

Meenemen: uw burgerservicenummer en uw Digid-codes

Inwoners van Ermelo kunnen ook naar het financieel café in Harderwijk gaan en omgekeerd zijn bewoners van Harderwijk net zo welkom in Ermelo.