In de wijk

Uw leefomgeving is belangrijk. Contact in de buurt, elkaar kennen zorgt voor een prettiger leefomgeving. En daar is iedereen bij gebaat. Daarom investeert Welzijn Ermelo samen met u in uw wijk of buurt.

Lees meer

Wat is het
Enerzijds is Welzijn Ermelo op allerlei manieren aanwezig in de verschillende wijken van Ermelo. Ambulant jongerenwerk, sportactiviteiten in de wijken, activiteiten en ontmoeting voor ouderen en volwassenen en spreekuren.

Anderzijds kent Ermelo sinds 1 september 2015 het Leefbaarheidsteam: een samenwerking tussen Welzijn Ermelo, wijkregisseur gemeente Ermelo, buurbeheerders UWOON en de wijkagenten. Het doel van dit team is om samen met u te zorgen dat de sociale samenhang in de wijken in Ermelo verbetert. Dit doen we door met u mee te denken en te faciliteren in het actief zijn in uw eigen wijk.

Wat doet Welzijn Ermelo
We zijn actief op verschillende locaties: locatie Raadhuisplein 8 en locatie Raadhuisplein 10 (voorheen Pinel en jongerencentrum Plaza), locatie IJsbaanweg 45, ( De Baanveger), Sporthal Triade aan de Amanietlaan en De Orangerie aan de Dennenlaan. We organiseren en ondersteunen mensen die iets willen organiseren of bereiken voor of in hun wijk.  Er zijn een aantal bestaande activiteiten waar we een ondersteunende of organiserende rol in spelen.

Wilt u weten welke activiteiten en/of diensten bij u aansluiten? Klik dan hier voor de activiteiten
en hier voor de diensten. 

Wat doet het Leefbaarheidsteam
Vanuit het Leefbaarheidsteam willen men samen met bewoners de leefomgeving in Ermelo verbeteren; er kunnen bijvoorbeeld meer buurtinitiatieven van de grond gaan komen.

U kunt direct contact opnemen met het Leefbaarheidsteam wanneer u een idee heeft voor uw buurt.

Mireille Heemskerk Sociaal Werker | Leefbaarheidsteam & Sociaal Team & Buurtbemiddeling 06 2070 0469

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mireille Heemskerk.

Email Mireille

Onze diensten

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Mireille Heemskerk