WE-locaties gesloten & Helpende Handen (hulp nodig of hulp bieden?)

Buurtbemiddeling 13-03-2020

WE volgt in verband met het coronavirus de maatregelen van het RIVM. Daarnaast is contact geweest met GGD Noord- en Oost-Gelderland.

Voor WE betekent dat het volgende:

 

In verband met nieuwe besmettingen in Ermelo worden in Ermelo nieuwe maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

 

Na een belronde is er besloten dat vanaf vrijdagmiddag 13 maart 2020 alle WE-locaties gaan sluiten en tot nader bericht gesloten blijven. Alle activiteiten en diensten worden geannuleerd. Alle persoonlijke contacten moeten vermeden worden.

 

WE zijn wel bereikbaar via onze e-mailadressen en telefoonnummers! De receptie van WE is ochtends van 09.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar.

 

Afspraken en hulpverlening worden telefonisch behandeld. En écht in alleen noodgevallen kan een afspraak gemaakt worden. In dat geval dienen voorzorgsmaatregelen getroffen te worden zoals ontsmetten van handen, vragen naar gezondheid (verkoudheids- en griepverschijnselen) en moet er op minstens twee meter afstand van elkaar gebleven worden.

 

Verhuur en gebruik van de ruimtes is voor nu dus niet mogelijk. Hierin zijn we afhankelijk van de maatregelen van het RIVM.  Hierin zijn tot aan heden nog geen wijzigingen gekomen. Wij weten ook niet wanneer die gaan komen. Wanneer er een wijziging plaatsvindt en gebruik en verhuur weer mogelijk is, zullen wij uiteraard hier over communiceren.

 

Het zijn ingrijpende maatregelen en vraagt om flexibiliteit, begrip en vertrouwen. Wij hopen op een iedere medewerking.

 

Helpende handen

Ook in Ermelo is men bereid om iets voor een ander te doen. Welzijn Ermelo heeft in overleg met de gemeente het voortouw genomen om u een helpende hand te bieden om met elkaar in contact te komen. Lees hier verder om hulp te bieden of hulp te vragen en voor de reeds bestaande initiatieven!