NLDoet zoekt organisaties voor een leuke klus

Hulpdienst 10-01-2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

 
De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

 

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.
Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

 
Het stagebureau van het Chr. College Groevenbeek, stichting Welzijn Putten en Welzijn Ermelo zijn wederom een samenwerking aangegaan, om door middel van de maatschappelijke stage op vrijdag 9 maart 2018, ruim 120 leerlingen aan het vrijwilligerswerk te krijgen.
Daar hebben we u hard bij nodig! Heeft uw organisatie een leuke klus? Moet het terras nodig opgeknapt worden, moet het gaas van de dierenopvang vervangen worden, wilt u een verwendagje voor alle ouderen of heeft u een andere leuke klus maar te weinig handen om het werk te doen?
Wij komen graag met u in contact!

 
Ook in 2018 kan het Oranje Fonds een bijdrage geven voor NLdoet klussen. Zo roepen we niet alleen vrijwilligers op om u te helpen, maar heeft u ook middelen om uw wensen uit te laten voeren.
De maximale bijdrage is dit jaar € 400,=. Uw aanvraag moet in ieder geval op 31 januari 2018 bij het Oranje Fonds binnen zijn (let op: op=op). Alle criteria staan op de website van NLdoet.

 
Als u vragen heeft, mailt u dan naar het NLdoet team: nldoetaanvraag@oranjefonds.nl
Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen van de financiële bijdrage dan kunt u contact opnemen met één van de ondergetekenden.

 

U kunt uw organisatie aanmelden bij Roelie Bakker,
Vragen of meer informatie? Neemt u dan contact op met één van de drie ondergetekenden.
Wij hopen op uw deelname!

Roelie Bakker – Chr. College Groevenbeek rbakker@groevenbeek.nl
Simone van Ee – Stichting Welzijn Putten sbvee@swputten.nl
Hanneke Starre – Welzijn Ermelo hanneke.starre@welzijnermelo.nl stagebureau