Volwassenen

Op dit moment is wegens de coronacrisis het volwassenenwerk anders ingericht! Kijk op www.welzijnermelo.nl/corona voor de huidige dienstverlening!

Lees meer

Wat is het
Welzijn Ermelo kent weinig uitvallers en afhakers. Welzijn Ermelo zorgt voor actieve betrokkenheid van jongeren, ouderen, mensen zonder werk, nieuwe Nederlanders, vrijwilligers, buurtbewoners, enz. 
Elkaar ontmoeten, actief zijn en blijven: heel belangrijk!
In het gebouw van locatie Pinel kunt u andere mensen ontmoeten, u kunt uw interesse, vaardigheden of hobby verder ontwikkelen, cursussen volgen, aan activiteiten deelnemen en ideeën , vrijwilligerswerk gaan doen en meer. U kunt op diverse manieren actief zijn bij Welzijn Ermelo!

Wat doen we
De gezellige ontmoetingsruimte is het verzamelpunt voor cursisten, vrijwilligers en mensen die een praatje willen maken, de krant komen lezen of een potje biljart willen spelen. De gastdames/heren heten u hartelijk welkom en kunnen u informeren over de mogelijkheden. Daarnaast worden er met regelmaat exposities gehouden en wordt er maandelijks een gevarieerd aanbod gedaan van recreatieve en informatieve activiteiten.  Voor sommige activiteiten betaalt u een kleine vergoeding.

Bent u enkele uren per week of per maand beschikbaar en vindt u het prettig iets voor een ander te doen of mee te werken aan activiteiten? Kijk dan eens bij de vacatures op deze website.

Wafa Fare Sociaal Werker | Inloop 0341 560 268

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Wafa Fare.

Email Wafa

Onze diensten & activiteiten

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Wafa Fare of met Mathilde Thijssen, telefoon 0341 560 268.